Suomella ei varaa nuorisotyöttömyyteen!

Tänään eduskunnassa käsiteltiin opposition tekemää välikysymystä työttömyystilanteesta. Varsinkin nuorten osalta tilanne on jo äärimmäisen huolestuttava. Uusimpien tietojen mukaan 15–24-vuotiaiden nuorten työttömyysaste on jo peräti 21,6 prosenttia. Esimerkiksi nuorista miehistä tällä hetkellä työttömänä on joka neljäs.

Opiskelija- ja nuorisojärjestöt ilmaisivat huolensa nuorisotyöttömyyden räjähdysmäisestä kasvusta järjestämällä tänään eduskuntatalon edessä mielenosoituksen. Tapahtumaa olivat järjestämässä SAK:n nuoret sekä useat opiskelijajärjestöt ja poliittiset nuorisojärjestöt. Vasemmistonuoret oli myös näkyvästi esillä mielenosoituksessa.

 

pieni1.jpg

 

Satapäinen mielenosoittajajoukko vaati hallitukselta välittömiä toimia nuorten työllistymisen ja toimeentulon turvaamiseksi.

Lue verkkolehti Verstaan juttu aiheesta!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *