Tammikuun kuulumisia

Joululoma alkaa kääntyä hiljalleen loppusuoralle ja edessä on paluu sorvin ääreen. Uuden vuoden alla pidettiin Oulun Vasemmistoliiton yleiskokous, jossa päätettiin tulevan valtuustokauden luottamustoimista. Minut valittiin jaetulle kaudelle liikuntalautakuntaan. Vuosina 2009–2010 toimin lautakunnassa varajäsenenä, jonka jälkeen nousen varsinaiseksi jäseneksi vuosiksi 2011–2012.  Lautakuntapaikat vahvistetaan virallisesti 19.1.

Lautakuntatyötä tullaan seuraamaan tiiviisti tässä blogissa. Liikuntalautakunnan tulevaisuuden haasteisiin kuuluu erityisesti tilaaja-tuottaja -mallin laajentuminen koskemaan liikuntaviraston toimialaa.

Peruslinjaukseni liikuntalautakuntatyöhön ovat selkeät. Jatkossa liikuntapalveluja on kehitettävä laaja-alaisesti kaikkien oululaisten tarpeita vastaavaksi. Hyviä keinoja tähän löytyy useita. Yksi niistä on monipuolisen liikuntaharrastamisen työssäkäyvälle mahdollistavan liikuntasetelijärjestelmän laajentaminen koskemaan myös eläkeläisiä ja työttömiä. Myös nuorten liikuntamahdollisuuksia on entisestään parannettava unohtamatta kuntoliikunnan tarpeita.

 

 

Jalkapallokolumnien arkistoa on jälleen päivitetty. Kolumnit ja vihjeet löytyvät nykyään myös uudistuneilta Kansan Uutisten verkkosivuilta. Vakioveikkausta harrastavien kannattaa seurata vihjeitä, sillä viime syksynä kolumnistit osuivat peräti kahdesti kultasuoneen. Sekä Elina Vainikainen että Pasi Palmu täräyttivät kertaalleen 13 oikein.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *