Sanottua Jaakosta

AC Oulun primus motor Juho ”Äffä” Meriläinen

Juho Meriläinen, AC Oulun seurajohtaja:

”Minua ilahduttavat Jaakon ajatukset ja visiot liikunnallisuuden lisäämisestä kaupunkiin. Mielestäni liikunta ja terveellinen elämä on koko yhteiskunnan kulmakivi. Sen täytyy olla mahdollista kaikille.”

 

 

Joonas Korhonen, koomikko:

”Yritysmaailma pyysi vassin toiminnanjohtajaa turhaan firmaansa töihin ja sanoi sen jälkeen että pitäkää alavuotunkkinne”

 

Silla Kakkola, työtoveri:

”Arvostan Jaakon analyyttista ja perehtyvää lähestymistä poliittisiin kysymyksiin ja armotonta työmoraalia, asiat tehhään just eikä melekeen. Kollegana ja entisenä oululaisena voin lämpimästi suositella Jaakkoa valtuustoon!”

Maija Haapa-aho, ystävä:

”Jaakko on hieno mies, jolla on sydän oikealla paikalla, vasemmalla. Näkemystä löytyy niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin, en voisi kuvitella parempaa kuntapäättäjää. Suuri sydän.”

Sami Peura, ystävä:

” Jaakon pohjaton rakkaus tätä kaupunkia kohtaan yhdistettynä hyvään sydämeen ja tinkimättömään työmoraaliin tekee hänestä hyvän kuntapäättäjän. Jaakon kokemus, kyky nähdä kvartaalia pidemmälle sekä halu panostaa ihmisten hyvinvointiin ja tasa-arvoon ovat oikea tie nostamaan Kaupunnimme tästä kurimuksesta.”