Etusivu

Tervetuloa tutut ja tuntemattomat! 

Näiltä sivuilta löydät Jaakon mietteitä valtakunnanpolitiikasta, kuntatason kiemuroista ja ylipäätään maailman menosta – höystettynä ajoittain hieman keveämmillä aiheilla. Toimin Oulun kaupungissa varavaltuutettuna sekä sivistys- ja kulttuurilautakunnan varajäsenenä. Olen myös Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen jäsen.

Blogia olen pitänyt vuodesta 2007 lähtien ja sivulta löydät kaikki julkaistut tekstit tähän päivään saakka. Osa kirjoituksista on julkaistu Kansan Tahdossa, Kalevassa, Forum24:ssa, Oulu-lehdessä tai muissa julkaisuissa. Mukana on niin yleisönosastokirjoituksia kuin kolumnejakin.

Tekstejä löytyy myös Kansan Tahdon kolumnipalstaltani (Tien päällä/Saunaparlamentti) sekä Uuden Suomen blogipalvelu Puheenvuorosta.

Kansan Uutisiin vuodesta 2007 alkaen kirjoittamani futiskolumnit vakioveikkausvihjeineen sekä muita futistekstejä on löydettävissä Vetäjä hakee-blogista. Blogista löytyy muun muassa vuoden 2010 ja 2014 MM-kisojen ja 2012 EM-kisojen aikana toimineen Vasuri puhuu -blogin tekstejä.

Tekstejä voi kommentoida ja suoran yhteyden saat tämän lomakkeen kautta.