Raatin remontista tulossa kivikkoinen tie?

Oulu-lehti kertoi viime viikolla, että Raatin stadionin korjaustyöt viivästyvät useilla kuukausilla. Urakkatarjoukset ovat kuulemma liian korkeita kaupungille. Täten Raatin uimahallirakennusten ja stadionin urakkahankinnat keskeytetään. Oulun tilakeskuksen johtokunta esittää töiden keskeytystä 17. syyskuuta eli tänään kaupunginhallitukselle.

Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä asiassa tapahtuu seuraavaksi. Jahkailulla ei tärkeässä peruskorjaushankkeessa päästä yhtään mihinkään. Onko niin, että asia liittyy vieläkin jo hylättyihin vaihtoehtoisiin suunnitelmiin Raatinsaarelle rakennettavasta asuinalueesta?  Kaupunginhallituksen päätöstä odotellessa…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *