Let the blogging begin

Päätin vihdoinkin toteuttaa jo pitkään muhineen ajatuksen omasta blogista. Tarkoituksenani on kirjoitella tänne huomioita, avauksia ja ajatuksia erilaisista aihepiireistä, lähtien jokapäiväisestä elämästä yhteiskunnallisiin ja poliittisiin asioihin. Aktiivisuuden taso saattaa vaihdella työkiireiden mukaan, mutta tavoitteena on rustata uusi merkintä blogiin vähintään kerran viikossa. Toivottavasti aikaa ja tarmoa riittää sopivan tasaisesti jatkossa.

Homma liittyy pitkälti myös ensi vuoden kunnallisvaaleihin. Olen Vasemmistoliiton ehdokkaana Oulussa ja valmistautuminen vaaleihin on jo alkanut. Blogissa sivutaan tiivisti siis myös paikallisia asioita.

Laitoin näin alkuun blogiin luettavaksi Kansan Uutisiin tänä vuonna kirjoittamiani futiskolumneja. Jalkapallojuttua on luvassa jatkossakin, kaiken muun sälän ohella.

Palaamme asiaan.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *